kwaliteit

Voorafgaand aan het project wordt de kwaliteit in samenspraak met de opdrachtgever vastgesteld. Om deze kwaliteit te bewerkstelligen worden de werkzaamheden verricht door onze vakbekwame en kundige medewerkers en geborgd middels het ISO- 9001 systeem. Daarnaast wordt de kwaliteit geborgd door diverse certificeringen.

Wij staan voor onze geleverde producten en diensten.

vca **

Hofmeijer MP b.v. is VCA gecertificeerd sinds juni 2015. VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Samen streven wij naar goede arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu bewust bouwen.

iso 9001

Hofmeijer MP b.v. is gecertificeerd voor ISO 9001:2015 en streeft naar het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Door middel van de verbeter cyclus, waarin doelstellingen en acties een belangrijke rol spelen, wordt gewerkt aan het continu verbeteren van het managementsysteem en de prestaties van de organisatie.

co2 prestatieladder

Binnen alle B.V, ’s  is er veel aandacht voor het stimuleren tot CO2 -bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat hierbij vooral om energiebesparing, efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van duurzame energie.

Jaarlijks vindt een interne audit plaats waarbij de stuurcyclus als uitgangspunt dient.